Massage

Klassisk massage

Vill du mjuka upp kroppen, öka välbefinnandet eller bara slappna av och minska på stressen är du välkommen på en klassisk massage. Klassisk massage används för muskelknutor, svullnader, träningsvärk och muskelvärk, men bör inte ger när man har åderbråck eller infektion. I klassisk massage arbetas det med att trycka och töja vävnader, muskler, blodkärl och hud, där används tekniker som strykning, knådning, gnidning, klappning och vibration.

Klassisk massage 30 min | 349 :- (249 :- vid bokning av ansiktsbehandling)
Klassisk massage 45 min | 549 :-


Behandlande massage

Vill du behandla eller förebygga problem med nackspärr, ryggskott, trött rygg, ledbesvär, spänningshuvudvärk eller onda axlar är denna behandling något för dig! Här får du en djupgående behandling med terapeutiska behandlingsmetoder och tekniker som både massage och muskeltöjningar och anpassas helt efter dina behov från gång till gång.

Behandlande massage 50 min | 695 :-


Hot stone massage

Hot stone massagen passar dig som gillar värme och behöver slappna av ordentligt! Här används varma oljor och heta lavastenar som löser upp spänningar och minskar stressen genom att blod- och lymfcirkulationen ökar och musklerna slappnar av. Denna behandling passar extra bra om du känner dig stel och frusen, då du efter behandlingen kommer att känna dig uppmjukad, varm och avstressad.

Hot stone massage 60 min | 995 :-