Ring oss direkt på 072-279 29 76 så hjälper vi er!
Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

”Skönhet är ingen gåva utan resultatet av regelbunden skötsel av kropp och själ”

 

Med rätt val av produkter och behandlingar blir hudvården ännu bättre. Hos oss på LC skönhet och laser erbjuder vi allt vad din hud behöver genom en personlig utformad hudanalys och hjälp att ta fram rätt behandlingar och produkter för just din hudtyp.

Vi erbjuder allt från en klassisk ansiktsbehandling till olika specialbehandlingar för att ge det resultat du vill ha. Våra ansiktsbehandlingar skräddarsys efter dina önskemål och behov och vi fokuserar på att arbeta för en upplevelse till både hud och själ. Vi har valt att arbeta med Babor som professionell hudvårds serie som vi kan anpassa för alla olika hudtyper. Om du har frågor eller är osäker är du välkommen att kontakta oss för konstnadsfri konsultation.

Ansiktsbehandling Quick fix 35 min

Denna ansiktsbehandling är perfekt för dig som snabbt vill få upp fukthalten och lystern i huden eller bara förbereda dig inför festen. I denna behandling ingår rengöring, balancing ansiktsmask, vårdande ampull efter din hudtyp, lätt ansiktsmassage och en avslutande creme.

Ansiktsbehandling klassisk 40 min

Detta är behandlingen för dig som vill få en fräsch och ren hud och samtidigt slappna av och komma bort från vardagen en stund! Denna ansiktsbehandling är djuprrengörande där det ingår rengöring, peeling, ansiktsmask, vårdande ampuller efter din hudtyp, lätt massage samt avslutande creme.

Ansiktsbehandling oxygen 50 min

Denna behandling passar dig som har torr och trött hud och vill sudda ut torrhetslinjer för att återfå energi och spänst i huden. Behandlingen är djupt återfuktande och arbetar med att återställa fuktbalansen i din hud och ger huden direkt lyster med ljusreflekterande pigment. Här ingår rengöring, peeling, Vapazon, portömning, ansiktsmask, vårdande oxygen ampuller efter din hudtyp, avslappnande massage och avslutande ansiktskräm och ögonkräm.

Ansiktsbehandling Mature 50 min

Denna behandling passar dig som vill ha näring och skydd till din torra hy. Behandlingen är rik på näring och innehåller återuppbyggande lipider som vårdar och skyddar torr hud. I denna behandling används en ansiktsmask som är energigivande och väcker hudens regeneration som förhindrar synliga effekter av åldrande. I behandlingen ingår rengöring, peeling, Vapazon och portömning vid behov, ansiktsmask, vårdande ampuller efter din hudtyp, avslappnande massage och avslutande ansiktskräm och ögonkräm.

Ansiktsbehandling vitamin boost 50 min

Denna behandling passar dig som vill ge din hud en riktig vitamin boost. I denna behandling använder vi oss av produkter med vitamin C och vitamin E. Vitamin C motverkar att din hud torkar ut och är känt för främjandet av kollegensyntesen för hudförnyelse, och vitamin E har en förmåga att skydda huden från skadliga fria radikaler och UV-strålning och den förebygger att huden bryts nes och åldras i förtid. I denna behandling ingår rengöring, peeling, Vapazon, portömning, clay mask, avslappnande massage, vårdande ampuller efter din hudtyp och avslutande ansiktskräm och ögonkräm.

Ansiktsbehandling purifying 50 min

Denna behandling passar dig som har problemhy eller fet hy eller problem med acne. I denna behandling används produkter som intensivt djuprengör fet och acnebenägen hud, samt produkter som innehåller kaolin och salicylsyra som reducerar överflödig talg, förebygger nya blemmor och löser upp tilltäpptheter. I denna behandling ingår rengöring, peeling, Vapazon, portömning, ansiktsmask, avslappnande massage, vårdande ampuller efter din hudtyp och avslutande ansiktskräm och ögonkräm.

Ansiktsbehandling galvanic spa age loc 60 min

Denna ansiktsbehandling passar dig som vill föryngra din hud och öka spänsten i huden. I denna ansiktsbehandling använder vi oss utav galvonic spa som förbättrar hudens elasticitet, reparerar solskador, förbättrar hudens struktur och minskar djup på linjer. Galvanic spa ger också ökar lyster i huden, lyft i hyn, lyft av ögonbryn, minskar porer och ger ungdomlig spänst. Behandlingen utförs i två steg. Först behandlas huden med en förbehandlande djuprengörande gele och sedan en vårdande gele, som appliceras med en patentbelagd teknik som med hjälp av en mild galvanisk ström rengör och reparerar huden 70% längre ner på djupet än vanliga hudvårdsprodukter. I denna behandling ingår rengöring, peeling, behandling med Galvanic Spa i två steg, ansiktsmask, avslappnande massage, AgeLoc serum samt avslutande behandlande créme.

Ansiktsbehandling galvanic spa fresh 30 min

Denna ansiktsbehandling passar dig som boosta din hud med fukt och lyster. I denna behandling används också galvonic spa som förbättrar hudens elasticitet, reparerar solskador, förbättrar hudens struktur och minskar djup på linjer. Galvanic spa ger också ökar lyster i huden, lyft i hyn, lyft av ögonbryn, minskar porer och utförs i två steg, . Först behandlas huden med en förbehandlande djuprengörande gele och sedan en vårdande gele, som appliceras med en patentbelagd teknik som med hjälp av en mild galvanisk ström rengör och reparerar huden 70% längre ner på djupet än vanliga hudvårdsprodukter. I denna behandling ingår rengöring, behandling med Galvanic Spa i två steg, fukt serum och avslutande behandlande créme.

Stäng meny