Chemical peeling

När du bokar kemisk peeling hos LC KLINIK i Linköping kan du vara säker på att du får precis den behandling som du behöver. Vi går igenom dina förutsättningar, önskemål och förväntningar. Vi väljer därefter den kemiska peeling som passar just dina behov.

Om du känner dig lite osäker på om kemisk peeling är rätt val för dig, rekommenderar vi dig att boka en konsultation som är kostnadsfri. Du kan självklart även få kostnadsfri rådgivning via telefon och mail.

  • Med hjälp av AHA-syror som appliceras på huden får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen .
  • Med en kemisk peeling är en förbättring samt föryngring” av huden. *En kemisk peeling kan utföras på ansikte, hals, nacke, samt på vissa delar på kroppen och ben.
  • Efter en behandling blir huden blir lenare och dess porer drar ihop sig. Även vissa mindre och ytliga rynkor liksom pigmentförändringar kan försvinna i och med behandlingen. Slutresultatet blir att huden får ett fräschare, slätare och yngre utseende.

Boka Behandling

Kemisk peeling efter ditt hud behov