IMG_2013
Lina Chamoun_30x45 300 dpi_2757

Om LC KLINIK ​

Lina Chamoun heter jag och är grundare och ägare av LC KLINIK. År 2017startade jag mitt företag och började arbeta som spaterapeut.
Jag följde min passion inom skönhetsbranschen och utbildade mig vidare inom kosmetisk tatuering 3D Bryn, microneedling, skönhetsbehandlingar samt Laserbehandling Mitt mål är att kunna erbjuda olika högkvalitativa behandlingar inom skönhet. Hos oss på LC KLINIK är det viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi följer policy får ditt och vårt bästa. Vår mål är att anpassa varje behandling efter individens huds behov och skräddarsy den perfekta behandlingen för hen, detta för att få en snabb effekt och ett maximalt resultat.

Du som kund ska gå från behandlingen avslappnad och ha njutit av behandlingen, samt komma ihåg behandlingen som något avkopplande, relax, harmoniska dofter och ljud. Du kommer ut som en ny människa, med positiv energi och välmående. Vi på Lär ett samtal bort vid funderingar/frågor innan eller efter behandling. Vi utför inte behandlingar på personer under 18 år utan målsmans tillstånd. Följ oss gärna via våra sociala medier. Där lägger vi regelbundet upp bilder, information och även kommande evenemang och nyheter. På så sätt riskerar du inte att missa något.