Vi utför vaxning med marknadens ledande produkter och utförs av specialutbildad personal. Hos oss blir du mottagen av proffs med en noggrannhet och hygien som satt oss på kartan som en av Linköpings populäraste vaxsalonger.

Att tänka på vid vaxning För att få tillfredställande resultat bör håret vara minst 5mm långt, detta motsvarar ca 2 veckors utväxt. Smörj ej in huden innan vaxningen. Fett på huden gör det svårare för vaxet att fästa på hårstråna. Låt bli att raka mellan vaxningarna. När man vaxar växer håret ut mjukt, det blir glest och resultatet håller sig i ca fyra veckor. Rakar man får man stubb, eftersom man skär av håret i stället för att rycka upp det med roten. Tänk på att det kanske inte blir silkeslent de första gångerna du vaxar, det kan finnas korta hår kvar som ännu inte blivit långa nog att komma med i vaxet.

Hår har olika tillväxtfaser och växer i cykler. Detta innebär att håren växer omlott så att vi inte är hår fria respektive håriga i perioder. Detta gör också att man ibland kan uppleva att håret kommer tillbaka snabbare efter behandling en gång och långsammare vid ett annat behandlingstillfälle. Det beror helt enkelt på i vilken fas merparten av håren befann sig i vid det tillfället. Inga bad i klorerat vatten, träning eller solning på ca ett dygn efter vaxning. Klor kan irritera hårsäckarna och det kan dessutom finnas bakterier i pooler som kan ge röda prickar. Vid träning svettas vi och saltet irriterar hårsäckarna.

Att undvika solen första dygnet är Absolut viktigt att följa! När vi ryckt upp håret med roten är hårsäcken öppen. Om vi solar direkt på de öppna hårsäckarna kan vi bränna dem. Detta kan leda till irritation, svullnad och röda prickar som tar lång tid att försvinna.

Vi har ett stort utbud av vaxningar för olika områden på kroppen eller ansiktet, boka din tid och välj din behandling som passar dig. Om du är osäker är du välkommen att kontakta oss

Boka Behandling

Överläpp
Armhålor
Halva ben
Halva armar
Hela armar
Hela ben
Hela ben inkl. bikini
Halva ben inkl. bikini
Bikinilinje
Brazillian
Bröst
Rygg
Rygg och Bröst
Halva rygg
Svank