Fotvård Behandling

Hur fötterna mår påverkar resten av kroppen. Hälsprickor och förhårdnader, vårtor och liktornar kan ställa till bekymmer men är också lättbehandlade när man vet hur man enklast går tillväga. Fotvård förebygger snedbelastning av rygg och smärtor i andra kroppsdelar. Hos LC klinik i Linköping behandlingen pågår i 50 minuter. 

  • I behandlingen ingår fotbad, borttagning av förhårdnader, klippning av naglar, rengöring av naglar, nagelband och peeling för att ta bort döda hudceller och avslutar vi  behandlingen med en skön massage och fot crème. 
  • Vi lackar inte i denna behandling och vi ber dig komma till din behandling med olacka naglar .

Det finns många nervpunkter i fötterna och inom zonterapin finns kartor över fotens olika delar och hur nervbanornas väg påverkar andra delar av kroppen. Genom att hålla sina fötter friska skapar vi välmående i hela kroppen men inte minst utgör utseendet på fötterna att vi trivs lite bättre med oss själva. 

Ge dina fötter den kärlek och vård de förtjänar. Fina fötter är inte att underskatta. Det finns flera olika behandlingar hos oss, för att du skall kunna välja det som passar bäst för dig. Denna behandling tar hand om problematiska fötter men kan också erbjudas som en regelbunden, underhållande behandling för fothälsa. 

I behandlingen, som pågår ca en timme, ingår ett inledande fotbad, rensning av naglar och nagelband, klippning förhårdnader, hälsprickor, och andra eventuella problem behandlas, fileing för att ta bort döda hårdceller. Behandlingen avslutas med fuktgivande mask och skönt massage med fot crème  

Fotvård Före och Efter bilder

Boka Behandling

Klassisk fotvård
Fotvård spa