Laser

 Alexandrit laser hårborttagning fungerar effektivt, helt smärtfritt och ger ett bra och hållbart resultat. Dessutom slipper man nackdelarna som exempelvis olika bieffekter.

Alexandrit lasern har alltid varit den effektivaste hårborttagning lasersystem inom hårborttagningsbranschen, med 20% effektivare resultat än diodlasern.
Det är omöjligt med den gamla Alexandrit tekniken att behandla mörka hudtyper och ljusa hårstrån, men nu med Alexandrit lasern har det blivit lättare och möjligt att behandla alla hudtyper även de mörkaste, samt solbränt hud utan någon risk för att skada huden.
Alexandrit är den enda lasern som kan behandla tunna hårstrån, men de måste innehålla en viss mängd pigment, detta innebär att blonda eller vita hårstrån går inte att behandlas av någon laser.
Allt detta gör Alexandrit lasern till världens starkaste hårborttagnings laser och den absolut effektivaste.

Behandlingen är bevisat den mest permanenta hårborttagningsmetoden som finns på marknaden idag! Denna maskin är en vidareutveckling på den traditionella alexandritlasern som gör att den är kompatibel att behandla fler olika hud och hårtyper än som tidigare varit möjligt. Alexandritelasern har, sedan den började användas, alltid varit guldstandarden inom hårborttagning världen över, med hela 20% högre effektivitet än diodlasern! Det som gör just Alexandritlaser med Moveo så revulotionerande är den speciella, svepande tekniken som används med handstycket, snabbheten, samt det väl utvecklade kylsystemet, som gör behandlingarna näst intill smärtfria jämfört med traditionell laser eller IPL. Man har även munstycket direkt mot huden, gentemot traditionell laser och tar då vara på allt laserljus, så att så lite som möjligt reflekteras bort av huden.

Hårborttagning med  Alexandritelaser kan behandla både tunnare och tjockare hårstrån med mycket god effekt. Alla hårstrån måste dock innehålla en proteinsträng med pigment, så vita, helt blonda, gråa eller röda hår går ej att behandla framgångsrikt. Alla hudtyper och hudfärger går att behandla, så länge hårstråna är mörkare än själva huden. För att få ett permanent behandlingsresultat, så måste man behandla hårstråna i den så kallade anagena fasen, dvs växtfasen. Det är då hårstråna är i kontakt med hårroten. För att permanent kunna skada näringstillförseln till hårsäcken, måste man alltså behandla dem då. Därför bör intervallen mellan behandlingarna vara 4-6 veckor. Det är individuellt och olika i tex ansikte och på kroppen. Efter ett par behandlingar vet du din ungefärliga behandlingsintervall. Hårstråna växer dessutom i intervaller, med växelvis vilande/aktiva hårsäckar, påverkas av ålder, hormoner, vitaminer och arvsanlag. Detta gör permanent hårborttagning komplext. Normalt antal behandlingstillfällen är 4-10 behandlingar, ibland fler, ibland färre. Mellan behandlingarna rekommenderar vi att låta håren vara så mycket som möjligt. Många anser dock att detta är svårt, speciellt vid behåring i ansiktet och på sommaren. Om du vill ta bort hårstråna mellan behandlingarna, så rekommenderar vi en trimmer som heter One blade(Phillips). Den trimmar väldigt nära huden.

Att tänka på innan behandling:

Kom i god tid till din behandling och vi ser gärna att du har rakat eller trimmat, så gott det går. Vissa områden är så klart svåra att komma åt. Men om det är mycket att trimma, så måste vi tyvärr ta det från din behandlingstid. 

Observera att du ej får använda spraytan eller brun utan sol för hemmabruk under behandlingsserien. Dessa produkter är normalt oljebaserade och avlägsnar sig inte vid vanlig tvätt med tvål och vatten. Detta kan ge en extra upphettning av huden, som inte är önskvärd.

Om du vaxat eller på annat sätt epilerat håren med roten, så måste man vänta i minst fyra veckor innan behandling.

Pris för Hårborttagning, Alexandritlaser

Vi har valt att använda priser för tid istället för områden. Detta för att våra kunder uppskattar detta och de flesta områden är så individuella. Vid en konsultation kan du få veta just din behandlingstid.

Betala för 4 vid första behandlingstillfället – få den 5:e gratis:

Hårborttagning med laser Före och Efter bilder

Boka Behandling

Hårborttagning 15 minuter
Hårborttagning 30 minuter
Hårborttagning 45 minuter
Hårborttagning 60 minuter
Hårborttagning 90 minuter
Hårborttagninig 120 mim