Plasma lift (1)

ACCOR Cosmetic Corrector-plasmapen är världens första och enda lågfrekventa  plasmanordning för icke-invasiv mjukkirurgi, icke-kirurgisk blefaroplasti (både övre och nedre ögon), dynamisk hudlyft, hudstramning och en progressiv ombyggnad och föryngringseffekt. Denna geniala, lätta enhet är en tyskkonstruerad och brittisk tillverkad enhet som erbjuder en precisionsbaserad procedur. ACCOR Cosmetic Corrector är den tredje generationens plasmapenna som ger en direkt synlig sammandragning och lyfteffekt som ger verkligt fantastiska, naturliga resultat.

ACCOR är den första lågfrekventa plasmapennan på marknaden för effektiva icke kirurgiska behandlingar. Den lågfrekventa vågtekniken av växelström levererar värmen djupare ner i dermis för stimulering av kollagenproduktionen, därav långvariga resultat.

ACCOR BEHANDLAR/TAR BORT:

  • Hängande övre och/eller nedre ögonlock
  • Lyft av ögonbryn
  • Rynkor
  • Ärr
  • Pigmenteringar
  • Fibrom
  • Bristningar
  • Seborroisk keratos
  • Angiom

Vetenskapen bakom Plasmapennan använder det fjärde tillståndet av materia som är “plasma”. Principen är att när joniserat kväve och syre (luft) möts skapar det en gas. När detta inträffar bildar det en elektrisk båge, liknande en miniatyr blixtbult, som förångar vävnaden men utan att röra vid huden. Väldigt smart! Denna process minskar linjer och rynkor genom att blåsa upp, plumpa och lyfta huden underifrån. I huvudsak hjälper plasma att bygga upp och stärka byggnadsställningen i dermis för att ge tillbaka dess elasticitet och flexibilitet. Plasma penetrerar fibroblaster som finns i det subdermala skiktet och detta stimulerar accelererad uppdelning och migration av kollagenceller. Dermis består faktiskt av cirka 95% kollagen. Fibroblaster genomgår sällan uppdelning i bindvävnader om de inte stimuleras av en sårläkningsprocess eller postinflammatoriskt svar, vilket är vad som händer med plasmapennan.

Är jag en lämplig kandidat för behandlingen?

Om du funderar på rynkor och linjereduktion (dvs kråksfötter, nasala labiala veck), ett ögonlockslift, hudspänning eller en nacklyft, men inte vill gå under kniven och sluta med ett ärr, detta är en fantastisk alternativ. Även om det är helt icke-invasivt måste du fortfarande förvänta dig några dagar av driftstopp efter behandlingen, eftersom huden kommer att kräva tid att läka, reparera och föryngra. För att säkerställa att proceduren är så bekväm för dig som möjligt, kan en lokal lokalbedövningskräm appliceras innan proceduren påbörjas. Du kan förvänta dig en svullnadsgrad när du behandlar ögonområdet som sjunker inom 3 till 4 dagar. Små, cirkulära, bruna skorformar bildas vid varje behandlingspunkt som tar cirka 3 dagar för att börja falla bort och 7 till 10 dagar efter proceduren för att helt rensa. Naturligtvis kommer vi att ge dig eftervård för att minimera risken för infektion. När huden har läkt kommer du att sitta kvar med en vacker frisk, mer ungdomlig och strålande hud.

Hur många behandlingar behövs?

Resultaten från denna procedur är permanenta , så vanligtvis räcker en enda behandling för att uppnå de önskade resultaten. Men om du vill ha ett mer dramatiskt resultat kan proceduren upprepas efter 3 till 4 månader. På grund av dess beständighet kommer du bara att behöva upprepa det när som helst i framtiden när du genetiskt åldras.

Boka Behandling

Plasma Pen ögonlock
Plasma Pen under ögonen
Plasma Pen över och under ögonen
Plasma Pen kinder
Plasma Pen kråksparker
Plasma Pen panna(inkbekymmerynkor)
Plasma Pen rund läppar (rökrynkor)